lördag 8 augusti 2009

Fredag 7/8

Vaknade i går hade inte lust med nåt. Körde fast i min rensing mellan plattorna, började rensa i en rabatt men det var inte heller kul. Hjärtat fortsatte sätta inredning i garaget och är snart klar. 

Tiden gick dock fort och det var dags för lunch:

Meackade i hop en fruktsallad av nektariner, ananas, melon, äpple och banan. Lite kokos på det och brago kex sen var man redo igen.

Eftersom vi hade fyllt släpen med en massa gammat virke och gips beslutade vi oss i stället för att köra och tömma den i Hörby.

Undrar om de på anställningsintevjun dit har något sorts test där man ska vara så otrevlig som möjligt? För det är de rysligt bra på!! I går var där en dam modell äldre som stod under ett paraply och såg viktig ut. Övervakade en likt på en anstalt. Hjälpte hon till? Nej då. Men gav mer än gärna otrevliga kommentarer om man gjorde något fel.  Trodde personalen där fanns för att hjälpa till (för man kommer ju trots allt dit för att man vill återvinna) och inte skrämma bort folk.

Nåväl efter att sura tanten gjort vår dag ringde Douglas och sa att de var i Fogdarp och badade och undrade om vi ville komma dit.

Jaa, sämre kunde man bo.


Ankorna som hoppades på att få lite mat.


Stranden bakom huset.

Jenny roade sig med att klippa gräset.

Pojkarna fegar lite innan de hoppar i.. 

..och upptäcker att det var ganska grundt.

Jag höll mig dock solandes på bryggan med min nya vän.

Den Schönströmska livbojen.

Väl hemma igen bjöds Marika och Ronja in på kaffe. Oja tackade däremot nej till kaffet men ja till Brago kexen..

Johan hämtade Micke och Agnes vid bussen så vi fick skvallrat lite för oss själva. De gick hem och vi lagade mat.

Tacos fredagsmys dagen till ära :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar